Baraka F1 – 1000 sem – Seminte Pepeni Verzi Hibrid Extratimpuriu

186.00 lei

Baraka F1 este un hibrid tip Crimson din gama Syngenta, cu recoltare cu 2-3 zile dupa Topgun F1, cu forma rotunda, usor blocky, ce ofera un raport excelent calitate/pret.

SKU: PV6PV72 Categories: ,

Description

Seminte de pepene verde Baraka F1

Planta hibridului de pepene verde Baraka F1 se caracterizeaza printr-o vigurozitate foarte buna, acoperire foliara si dezvoltare, prezentand o toleranta la conditii de temperatura extreme, fiind astfel recomandat si pentru conditiile de cultura extensiva.

  • Pepenii Baraka F1 ofera un potential excelent de productie, la cel mai bun pret, hibridul avand un nivel mai scazut al pretului comparativ cu ceilalti hibrizi din gama Syngenta.
  • Pepenele Baraka F1 se preteaza excelent si la semanarea directa. Maturitatea este in aproximativ 77 de zile de la plantare iar fructele, de o greutate medie de 8-10 kg. Calitatea interna este buna.
  • Hibridul de pepeni verzi Baraka F1 are un potential de productie ridicat, o calitate deosebita a fructelor si un miez de culoare rosu-inchis.
    Satisface cele mai exigente cerinte ale producatorilor si comerciantilor deoarece se pastreaza foarte bine, atat pe planta cat si pe raft. Recomandat productorilor ce doresc productii ridicate de pepeni mari si de buna calitate, rezistenti la transport si depozitare.

Caracteristici Seminte de pepene verde Baraka F1

  • Tip pepene: vargat;
  • Maturitate: 77 de zile;
  • Greutate medie: 8-10 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baraka F1 – 1000 sem – Seminte Pepeni Verzi Hibrid Extratimpuriu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *